Therapie en massage


Therapie en massage

Klankschalentherapie/massage wordt voor diverse uiteenlopende lichamelijk en emotionele klachten toegepast. Zoals o.a.: rug- en hoofdpijnen, spanningen, vermoeidheid, spierpijn, depressiviteit, burn-out etc. De keuze van de therapie/massage is geheel afhankelijk van de wens en de eventuele lichamelijk en/of emotionele klachten.


Klankschalenmassage

Er wordt gewerkt met 1 of meerdere klankschalen, die rond het lichaam gaan en ook op het lichaam geplaatst worden. Deze massage is erop gebaseerd dat er pure ontspanning ontstaat, op het moment tijdens de sessie maar ook zeker nog erna. Laat de klanken en trillingen hun werk doen.

Klankschalentherapie

Na een korte intake, gevolgd door warming-up oefeningen, vindt de klankschalen sessie plaats. Er wordt voornamelijk gewerkt met 1 klankschaal op en/of rond het lichaam. Afsluitend is er een gesprek hoe de cliënt het ervaren heeft. Hierbij wordt dieper op deze ervaring ingegaan.

Er zijn 7 soorten therapie/massagevormen, die eventueel toegepast kunnen worden tijdens de sessies. Zoals o.a. voetmassage, liggende massage, polariserende massage, hoofd-tilmassage, gezichtsmassage, monniken-meditatie/trancemassage en klankschalenbad.


Wat kost het?

Individuele klankschalentherapie 60 euro (1.5 uur)
Individuele klankschalenmassage 40 euro (1 uur)